Logo van OASIS met de link naar de website van OASIS.

OASIS®

 

Royal Flower streeft er naar om alleen de beste producten met de hoogste kwaliteit te leveren voor een zo laag mogelijke prijs zodat al onze particuliere en zakelijke afnemers tevreden blijven. Deze strategische formule werkt voor ons omdat we gemerkt hebben dat nagenoeg al onze klanten terug komen!

 

Smithers-Oasis Company

Smithers-Oasis Company is een toonaangevende producent van steekschuim, steekschuim gerelateerde producten, naoogstproducten en kweekproducten voor de bloemenindustrie. Al

In 1954 heeft de stichter van het Smithers-Oasis Company V.L. Smithers als 's werelds eerste waterabsorberende schuim uitgevonden, wat de bloemenindustrie radicaal veranderde. Voorheen was het alleen mogelijk om snijbloemen in vazen tentoon te stellen, maar nu was het zelfs mogelijk om grotere, mooiere, unieke en praktisch te vervoeren bloemstukken te maken. Door de jaren heen is OASIS® verder ontwikkeld en verfijnd tot een volmaakt product wat de houdbaarheid van snijbloemen in bloemstukken verlengd heeft, stevig genoeg is om elke bloem en zelfs de zwaarste versiersels en sier takken op hun plaats te houden, snel water absorbeert, het water goed vasthoudt en de juiste dosering water aan elke bloem geeft. Hierdoor is OASIS® veruit de meest vertrouwde en bekendste merken in de bloemenbranche, en is internationaal doorgebroken.

 

Partnerschap

Als partner van Smithers-Oasis Company  kunnen wij garanderen dat al onze bloemstukken het langst vers en mooi kunnen blijven doordat wij gebruik maken van OASIS® steekschuim. Bovendien gebruiken wij speciaal gedoseerde snijbloemenvoeding die we in het steekschuim laten optrekken wat er voor zorgt dat het bloemstuk nóg langer mooi en vers blijft zodat u als consument of uw zakelijke relaties langer van dit mooie bloemstuk kunnen genieten!

 

Om nóg langer van uw bloemstukken, boeketten en planten te kunnen genieten en er goed voor te zorgen heeft Royal Flower op zijn website een pagina gecreeërd met allemaal handige tips en uitleg hoe u het beste uw bloemen en planten kunt verzorgen zodat ze langer mooi blijven en u er langer plezier van beleeft!     Klik hier om naar de Verzorgingstips te gaan.

Logo Bloembinderij Royal Flower in Zeist

Royal Flower

 

Voorheuvel 4

3701 JE  ZEIST

Zeist Centrum (Kerngebied)

Tel: +0031(0)617760955

E-mail: info@Royal-Flower.nl

Website: www.Royal-Flower.nl

Kvk nummer: 61112976

BTW nummer: NL 244111728B01

Rekeningnummer IBAN: NL45 INGB 0006472893

t.n.v. Royal Flower

Openingstijden

 

Maandag         12:00 - 18:00

Dinsdag           09:00 - 18:00

Woensdag       09:00 - 18:00

Donderdag      09:00 - 18:00

Zaterdag         09:00 - 18:00

Zondag           Gesloten

 

Logo Fairtrade Max Havelaar met de link naar de Max Havelaar Fairtrade pagina. Logo Plantion met de link naar de bloemenveiling Plantion Pagina. Logo OASIS met de link naar de OASIS Pagina.
Logo GroeneZaken

Copyright © 2014-2015 by www.Royal-Flower.nl

All rights reserved.